Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Διάλεξη στο ΕΚΠΑ


Για άλλη μια φορά το ΠΜΣ του ΕΚΠΑ είχε την καλοσύνη να με καλέσει για διάλεξη στην Ασφάλεια των Πληροφοριακών Συστημάτων. Ευχαριστώ θερμά!

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Επέτειος 10 ετών Διδακτορικού Προγράμματος


Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αφορμή την επέτειο των 10 ετών λειτουργίας του Διδακτορικού Προγράμματος Σπουδών από το οποίο έχουν αποφοιτήσει 70 διδάκτορες, οργανώνει την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 18:00 εκδήλωση που περιλαμβάνει την τελετή αναγόρευσηςσε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος την Καθηγήτρια Denise M. Rousseau (Carnegie Mellon University, USA), τέως Προέδρου του Academy of Management. Στην ομιλία της θα αναφερθεί στην ανάγκη επανασχεδιασμού των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.
Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο της Γενναδίου Βιβλιοθήκης, θα πραγματοποιηθεί επίσης η ορκωμοσία των 50 διδακτόρων του Τμήματος που απεφοίτησαν την περίοδο 2007-2013 και θα παρουσιασθεί η ειδική έκδοση του Τμήματος "Doctoral Studies in Management Science and Technology: Volume II" που εκδίδεται προς τιμή της Καθ. D. Rousseau.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τον ακόλουθο σύνδεσμο. (κάντε διπλό κλικ για πλήρη οθόνη  στο 1.55)